Modern Muscle Performance Group

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    TTI 6.4 Biscuit mounts will not fit in 1969 B Body road runner

    Hi all,

    I spent 5+ hours today attempting to get the 6.4 tti biscuit style mounts with stock insulators to mount in my 1969 road runner k-member. I did modify the drivers side mount per tti's instructions and was able to mount it twice (meaning bolt through the mount, but the passenger side is a nightmare and sits apx 1" above the k member bolt holes. I tried to shimmey it down towards the hole but it won't go because then it kick up the driver side mount. I feel like ive been in an episode of the Twilight Zone this afternoon.

    I then unbolted the driver side mount in order to try and get the passenger side on the bolt but it just wouldn't line up. I then removed the passenger side biscuit mount from the motor and mounted the stock insulator to the passenger side k frame with the hope of then ever so slowly lowering the motor low enough where I could install the (4) bolts onto the biscuit and then to the mount. But no it's still off like 1 inch horizontally on the motor, its as if the biscuit was made incorrectly, or else I'm just messing this up.

    Is this a common issue for a '69 RR w/stock K-member, no ac. Obviously I'm a bit frustrated as it took less than 5 min to jack up the motor and place it in the engine bay, and then 5+ hours to try and align (2) bolts argggggg.

    Here are a few photos of when I tried to mount the motor w/biscuit to the k-member, and then when I removed the biscuit and attempted to mount the motor to the biscuit mounted on the k-member.20180324_124948_resized[1].jpg

    What am I doing wrong and how can I resolve this?

    Thanks guys.



  2. #2
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    For some reason I can't upload my other pics. they are less than 350 kbs each. hmmm

  3. #3
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by inri View Post
    For some reason I can't upload my other pics. they are less than 350 kbs each. hmmm
    For anyone reading this post. You must shave off the passenger stock rubber insulator mount. It will be very hard to see but it hits an "ear" on the block and will not allow the mount to move down and align with the k frame bolt hole.

    If anyone has any questions regarding this PM me and I'll be happy to further explain.

    I was able to mount the whippled 392 in my '69 Road runner stock k frame. Aroo!!

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Boston, MA
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Disappointed I didn't read this just after you posted.Just got done with the first fitment of my 2013 5.7 in my 69 Satellite wagon and had this same problem initially... until I realized I just needed to shave the mount.Good luck with the swap!
    2002 Dodge Intrepid ES 3.5 V6. 06 Dodge Magnum SRT8 20s. Show and Go.
    2004 Chrysler 300M Special 3.5 V6. 13 Chrysler 300S 20s. DD.
    2009 Dodge Ram SLT 4.7 V8. Long bed, regular cab. Haul-er.
    1969 Plymouth Satellite Wagon. 5.7 Swap in Progess, Hotchkis Suspension goodies.
    1969 Dodge Coronet Coupe. 318 V8. Project.
    2002 Chrysler 300M 3.5 V6. Pro Am Edition. Her DD.

Tags for this Thread

Share This Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •